Învățăm copiii care ne vizitează care sunt etapele muncii noastre și cum putem ajuta, indiferent de vârstă, ca apa să fie tratată cu respect și responsabilitate. Programul Acțiuni APArte a continuat și azi, cu copiii claselor a II-a și a III-a de la Școala Gimnazială nr. 13, din Brașov. Uzina de Apă Târlung este primitoare, cu aer curat, cu căști și veste portocalii. Cu hala de filtre, cu Laboratorul de biologie, cu sala de prezentări, cu concursul de desene, cu premiile drăguțe.

Recordul de participare din acest an, nu a putut fi prevăzut. Până astăzi, ne-au trecut pregul peste 2.400 de copii. Acțiuni mai avem, în această lună și în iunie.  Nu am fi reușit atâtea și atât, fără sprijinul colegilor noștri, de la cele 2 obiective incluse în program: Uzina de Apă Târlung și Stația de Epurare Brașov! Le mulțumim pentru dăruire și efort!

Intenționăm să includem în program și alte obiective ale noastre, pentru a acoperi cererea din ce în ce mai mare de activități.

Echipa a funcționat perfect, gestionând elevi cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani. A fost provocator, interesant, uneori greu, alteori uimitor!

Iar, de-acum, suntem provocați să facem mai bine, mai diversificat, mai interesant!