2023-2024

Vă invităm să ne vizitați! La noi, programele educaționale sunt APArte!

În săptămâna “Şcoala Altfel” sau în Săptămâna Verde,  toţi profesorii caută să le pregătească elevilor un orar cât mai atractiv şi să le propună experienţe noi ca metode de învăţare alternative.

Compania Apa Braşov doreşte să răspundă intereselor copiilor şi  profesorilor cu o ofertă cu adevărat specială. Noi îi vom învăţa sinonimia celor două concepte – apă şi viaţă. Prin explicaţiile specifice activităților de la fiecare obiectiv oferite de specialiștii noştri (biologi, chimişti, ingineri) dorim să îi convingem pe copii să respecte mai mult APA.

La noi veţi descoperi drumul apei de la captare la tratare, de la robinete până în staţiile de epurare. Pentru că noi, redăm naturii o apă curată și limpede, respectând mediul înconjurător. Vom fi cu plăcere partenerii copiilor şi ai dascălilor în această călătorie, pe firul apei.

Programul „Şcoala Altfel” la Compania Apa se desfășoară pe parcursul anului școlar, cu excepția lunilor decembrie și ianuarie (vezi Regulament de participare). Cele două obiective cuprinse în program sunt: Uzina de Apă Târlung și Stația de Epurare Brașov.

Cum puteți să vă înscrieți în programul educațional? Prin completarea următoarelor documente:

Documentele se pot transmite pe adresa clienti@apabrasov.ro sau se pot depune la Registraturile Companiei Apa Brașov S.A. de pe str. Vlad Tepeş nr.13 sau str. Crişana nr.1-3 (lângă Piața Dacia).

Galerie