Campania de informare, conștientizare și educare – SOS Canalizarea! a fost lansată în noiembrie 2020, pe fondul creșterii îngrijorătoare a numărului de intervenții pentru desfundarea rețelelor publice de canalizare și de avarii ale echipamentelor din stațiile de pompare sau de epurare. Cauza? Comportamentul nepotrivit al unor persoane față de toaletă și sistemul de canalizare.

Ne propunem să informăm și să conștientizăm toți oamenii despre cât de periculoase sunt pentru canalizare și mediul înconjurător șervețelele umede, bețișoarele de urechi, discurile demachiante sau absorbantele. Aici publicăm în mod constant materiale legate de această temă.

OBIECTIVELE CAMPANIEI

Protejarea mediului înconjurător este un principiu pe care ni-l asumăm cu fiecare investiție în infrastructura localităților din aria noastră de operare, în primul rând.

Cum poți afla ce putem face împreună? Intră pe www.apabrasov.ro sau pe pagina noastră de Facebook! Ne poți vizita la toate sediile noastre, unde poți primi un autocolant pentru toaletă sau un afiș de informare pentru scara blocului sau locul de muncă.

Doar împreună putem păstra apele curate!  

NOUTĂȚI

Informarea, conștientizarea și promovarea mesajului nostru se face prin intermediul mai multor canale de comunicare. Aici veți găsi filme de prezentare, spoturi, afișe, flyere, materiale interactive.

30 mai Premii la Școala Gimnazială nr.31

Arhivă articole

SOS Canalizarea!

COPII, AJUTAȚI-L PE PIC DEFENDER!

Supereroul nostru, Pic Defender,  îi învață pe copii cum să protejeze canalizarea, mediul înconjurător și resursele de apă ale viitorului.

Fișă A4 – Descarcă și colorează

EPURAREA, UN PROCES COMPLEX ȘI IMPORTANT

Procesul de epurare este unul complex și presupune transformarea apei uzate în apă epurată, care poate fi deversată în pârâuri și nu poluează mediul înconjurător. În cele 5 stații de epurare pe care le administrăm, ajung zilnic deșeuri nepotrivite care îngreunează acest procedeu.

Stația de Epurare Brașov