Astăzi, 17 noiembrie 2020, lansăm campania de informare, conștientizare și educare – SOS Canalizarea!. Aceasta este oportună, deoarece în ultimii ani, a crescut îngrijorător de mult numărul de intervenții pentru desfundarea rețelelor publice de canalizare și de avarii ale echipamentelor din stațiile de pompare sau de epurare, din cauza comportamentului nepotrivit al unei părți a populației municipiului Brașov și localităților învecinate.

Ne propunem să informăm toți oamenii despre cât de periculoase sunt pentru canalizare și mediul înconjurător șervețelele umede, bețișoarele de urechi sau absorbantele. Aici veți găsi materiale legate de această temă.

OBIECTIVELE CAMPANIEI

Protejarea mediului înconjurător este un principiu pe care ni-l asumăm cu fiecare investiție în infrastructura localităților din aria noastră de operare, în primul rând.

Cum poți afla ce putem face împreună? Intră pe www.apabrasov.ro sau pe pagina noastră de Facebook! Ne poți vizita la toate sediile noastre, unde poți primi un autocolant pentru toaletă sau un afiș de informare pentru scara blocului sau locul de muncă.

Doar împreună putem păstra apele curate!  

NOUTĂȚI

Informarea, conștientizarea și promovarea mesajului nostru se va face prin intermediul mai multor canale de comunicare. Aici veți găsi filme de prezentare, spoturi, afișe, flyere, materiale interactive.

11 octombrie Un cămin, un bloc, un munte de șervețele umede

Arhivă articole

SOS Canalizarea!

COPII, AJUTAȚI-L PE PIC DEFENDER!

Supereroul nostru, Pic Defender,  îi învață pe copii cum să protejeze canalizarea, mediul înconjurător și resursele de apă ale viitorului.

Fișă A4 – Descarcă și colorează

EPURAREA, UN PROCES COMPLEX ȘI IMPORTANT

În lupta noastră cu deșeurile aruncate în canalizare sau în toalete, avem un aliat important: procesul de epurare. O bună parte dintre oameni nu cunoaște drumul pe care îl parcurge apa uzată prin rețeaua complexă de canalizare și mai ales, despre etapele prin care trece aceasta spre a fi curațată și redată naturii.

Aici veți găsi detalii despre procesul de epurare, filme de prezentare și materiale interactive.

Stația de Epurare Brașov