Începând cu luna martie și până la sfârșitul anului, toate localitățile din aria de operare a Companiei Apa Brașov vor beneficia de o amplă campanie de înlocuire a contoarelor vechi, de branșament, cu unele inteligente. Ca urmare a unei licitații organizate în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, a fost semnat un contract pentru achiziționarea a 32.000 de aparate de măsură de ultimă generație, în valoare de 24,1 milioane de lei, fără TVA.

Localitățile incluse în această campanie sunt:

  • Municipiul Brașov, cu cartierele Schei, Șprenghi, Blumăna, Triaj, Răcădău, Tractorul, zona Centrului vechi, Gării și Temeliei, Noua, Bartolomeu, Stupini, Astra, Centrul Civic, Dacia, Florilor și Poiana Brașov
  • Codlea, Ghimbav, Hălchiu, Satu Nou, Sânpetru, Podu Olt, Teliu, Prejmer, Hărman, Bod, Hăghig, Iarăș, Apața, Săcele, Rupea, Hoghiz, Homorod, Mateiaș, Racoș, Ungra

Facem precizarea că toți clienții din aria noastră de operare vor beneficia de acest tip de contoare, iar costurile sunt suportate în întregime de Compania Apa Brașov.

Străzile pe care se va lucra în săptămâna 17 – 21 iunie 2024 sunt următoarele:

  1.MUNICIPIUL BRAȘOV
  • Zona Centrul Civic, pe străzileAna Ipătescu, Gheorghe Lazăr, Miron Costin, Petru Maior, Dorobanților, 15 Noiembrie
  • Zona Brașovul Vechi, pe străzile: Dealul Cetății, Colonel I.Buzoianu
  • Zona Florilor, pe străzile: Locomotivei, Bujorului, Crinului
  • Zona Liziera, pe străzile: Brașovului
    2. Localitatea Teliu, pe toate străzile
    3. Localitatea Hăghig, pe  toate străzile
    4. Localitatea Iarăș, pe  toate străzile
    5. Localitatea Apața, pe toate străzile

Clienții care nu vor fi găsiți acasă sau nu vor permite accesul la contorul de branșament care se află pe proprietatea lor, sunt rugați să sune pentru reprogramarea montajului la numărul de Call Center, 0268/926.

Vă mulțumim!