În derulare

Compania Apa Brașov derulează din fonduri proprii proiectul „Extindere rețea apă și canalizare – strada Institutului, Brașov”, proiect ce are în prim plan execuția infrastructurii necesare noului Spital Regional, a Centrului de Afaceri și a Institutului de Cercetare-Dezvoltare din cadrul Universității Translivania Brașov, toate situate pe strada Institutului.

Mai exact, este vorba despre zona ce cuprinde strada Egretei, DE 1167 și strada Institutului, precum și arealul în care urmează să se construiască spitalul şi Centrul care nu dispun de un sistem centralizat de alimentare cu apă și nici rețea publică de canalizare.

Lucrările începute pe această stradă presupun montarea a două conducte, una de alimentare cu apă și una de canalizare, și sunt în valoare de aproximativ 2,6 milioane de lei.

Progres fizic

75% pentru reţeaua de apă

Fotografii relevante:

Investiţiile din fonduri proprii planificate pentru anul 2020

  • Creşterea capacităţii de preluare a apelor uzate din comuna Hărman şi comuna Sânpetru şi extinderea reţelelor de apă şi canalizare din zona Timişul Sec, Sânpetru (în derulare)
  • Extindere rețea apă și rețea canalizare zona Ghimbav, DJ 103C, județ Brașov (în derulare)
  • Reabilitare reţea apă şi canalizare în zona străzilor Oituz, Mocanilor şi Unirii în municipiul Săcele (în derulare)
  • Extindere reţea canalizare şi montare Staţie de Pompare, strada Livezii, municipiul Săcele (în derulare)
  • Extindere reţea de apă şi reţea canalizare pe strada Narciselor (în procedură autorizare)
  • Proiectul privind amenajarea pârâului Graft - canalizare pentru 90 de imobile de pe străzile Învățătorilor, Podu Crețului, Pe Tocile, Căpitan Ilie Birt, Egalității, Băilor și Vasile Saftu