Conform ultimelor informații primite de la ISU Brașov, este anunțat cod portocaliu astăzi, 20 iulie 2021 până mâine, 21 iulie, la ora 10.00.  Este vorba despre averse torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină, iar în intervale scurte de timp vor cădea cantități de 35-50 de litri/mp,  izolat cantitatea ar putea ajunge la 60-80 de litri/mp.

În aceste condiții, dorim să informăm locuitorii că suntem pregătiți pentru intervenții la rețeaua de canalizare în această noapte. Acestea se vor realiza acolo unde va fi nevoie. De asemenea, subliniem că sistemul public de canalizare are o capacitate limitată de preluare a apelor pluviale, deci nu poate face față unor cantități mari de apă care cad într-un timp foarte scurt. În baza experienței acumulate, am constatat că sistemul redevine funcțional la scurt timp după trecerea ploilor torențiale.

Informațiile în timp real le puteți obține de pe site-ul nostru www.apabrasov.ro, pagina oficială de Facebook, Call Center/Dispecerat – telefon 0268 926.

Vă mulțumim!