În perioada 24 iunie – 6 iulie 2022, se desfășoară evenimentul WetSkills Romania. Având în centrul atenției apa și managementul datelor, acest proiect își selectează studenții partipanți, organizează vizite în țară, de la Delta Dunării până în orașele transilvane, din București până la granița cu Bulgaria. Universitatea Politehnică din București este gazda în acest an, având ca parteneri nume de rezonanță în domeniu: Universitatea de Agronomie și Medicină Veterinară, Universitatea Tehnică de Inginerie Civilă, Asociația Română a Apei, Apele Române și Ambasada Olandei la București.

Am fost onorați să fim aleși pentru a ne prezenta activitatea. Vineri, 24 iunie, Stația de Epurare Brașov și-a deschis porțile pentru a primi studenții interesați de ce facem noi și mai ales cum facem. Echipați corespunzător, vizitatorii au fost conduși, cu explicații incluse, prin toate etapele procesului epurării: mecanică, biologică și chimică. În plus, le-am arătat ce înseamnă pentru noi SOS Canalizarea! și ce am realizat concret pentru a păstra apele curate.

Suntem în continuare deschiși pentru astfel de proiecte. Și cu fiecare astfel de interacțiune,  învățăm mai mult, ne îmbunătățim activitatea și pulsăm în ritmul orașului din centrul României!