55 de clase de 0-VIII, din 21 de școli din județul Brașov au ales să fie APArte. Primim în continuare lucrări frumoase, interesante și inspirate, din care ne va fi greu cu siguranță să alegem câștigătorii. Protejarea mediului, a resurselor naturale de apă , a sistemului de canalizare sunt chestiuni importante pentru formarea unui adult responsabil și educat. Considerăm că scopul nostru a fost atins, mai ales că suntem la prima ediție.

Chiar dacă copiii nu sunt fizic la școală, îi asigurăm că, prin intermediul doamnelor învățătoare sau profesoare, toți premianții își vor primi recompensele și diplomele. Știm de pe acum că toate lucrările sunt speciale, doar că nu le vom putea recompensa pe toate.

Fiecare categorie de clasă , de la 0 la VIII, are următoarele premii pregătite: I,II,III și Premiul Special al Juriului.

Mulțumim încă o dată tuturor cadrelor didactice care au considerat important acest concurs! Le promitem tuturor că ne vom adapta cerințele, premiile, acțiunile în funcție de interesul arătat de copii!

Împreună păstrăm apele curate!