În perioada 22.02. – 31.05.2021, vor fi executate lucrări la rețeaua de canalizare pe strada Izvorului din cartierul Stupini, aferente unui contract finanțat din fonduri europene. Lungimea totală a noii rețele de canalizare va fi de 1,45 km.

 Lucrările vor fi împărțite pe tronsoane care vor fi realizate succesiv, fiecare având o lungime de aproximativ 54 de metri. Pentru fiecare secțiune în parte, va fi necesară închiderea totală a traficului, zilnic, în intervalul orar 07.00 – 18.00 și restricționarea circulației după ora 18.00.

Lucrările vor începe de la intersecția străzii Izvorului cu strada Fagurului și vor avansa către strada Bârsei, cu finalizare în intersecția dintre str. Bârsei și str. Izvorului. Zona ocupată de un troson lucrări va avea lungimea de 54 m, lățimea de 3 m și va fi situată pe direcția de mers dinspre str. Fagurului către str. Bârsei. Aceasta va fi împrejmuită cu garduri și semnalizată corespunzător.

Din cauza lucrărilor, circulația autobuzelor RATBV nu va fi posibilă. Accesul riveranilor va fi permis, atât dinspre strada Fagurului cât și dinspre strada Bârsei, până la limita zonelor în care se vor desfășura lucrări.

Această lucrare face parte dintr-un contract de lucrări “Extinderea sistemului de colectare și transport ape uzate și aducțiune apă potabilă în zona Brașov, Stupini, Feldioara”, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare.

Valoarea întregului contract este de aproximativ 57,5 milioane de lei, fără TVA.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulţumim pentru înțelegere locuitorilor din zonă, precum și participanților la trafic!