Alte restricții pe Iuliu Maniu până în 10 septembrie

Vineri, 30 august 2019, circulația rutieră pe strada Grădinarilor va fi blocată, între orele 7:00 – 15:00, pentru lucrări de montare a conductelor de apă, din fontă și polietilenă, precum și pentru execuția branșamentelor aferente.

De asemenea, circulația va fi restricționată pe strada Iuliu Maniu pe partea stângă (care include și parcările auto), în sensul de mers către centrul orașului, între străzile Agrișelor și Castanilor, până în 10 septembrie 2019. În plus, restricția se va aplica și pentru intrarea în strada Cuza Vodă din Iuliu Maniu.

Zona va fi semnalizată corespunzător.

Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, care a început în luna august a anului trecut și care se va derula până în februarie 2020.

Valoarea întregului contract derulat, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare, este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulţumim pentru înțelegere participanților la trafic și locuitorilor din zonă.