Cele 2 obiective ale noastre, Uzina de Apă Târlung și Stația de Epurare Brașov, au răsunat astăzi de glasuri cristaline de copii. A fost plin de întrebări, de concursuri, de ambiții și răspunsuri corecte sau timide, de premii, de explicații adecvate pentru activitatea noastră în ansamblu. Luni, 24 aprilie 2023, am primit în vizită Școala Gimnazială nr. 2, Diaconu Coresi, cu 2 clase I, Colegiul de Științe ale Naturii Emil Racoviță, cu clasa a  XI-a, Școala Gimnazială nr. 12, cu clasa a VI-a și Școala Gimnazială nr. 15, tot cu clasa a VI-a.

Săptămâna Verde este un bun prilej pentru noi de a vorbi despre resursa vitală a planetei, apa, dar și despre cum putem noi, fiecare în parte, să facem un gest mic prin care putem salva sau schimba lumea.

Într-un an, un copac obişnuit absoarbe peste 6 kg de CO2 şi eliberează oxigen suficient pentru o familie de patru persoane. Putem porni pe acest drum verde și să continuăm în acest spirit mereu. Noi, începem cu copiii. Pentru că ei înseamnă cu adevărat acest verde: prospețime în gândire, în culoare și în suflet!