Învățăm să ne bucurăm că plouă. În fiecare zi. Și asta, deoarece aici aflăm că este foarte important să plouă sau să ningă, ca apa brută colectată în lac să se strângă și să fie transformată în apă potabilă. Azi, 26 aprilie 2023, am avut în vizită clasa a V-a a Colegiului Național Nicole Titulescu, clasele a III-a și a IV-a de la Școala Gimnazială nr. 30, 2 1 clasă pregătitoare  și 1 clasa I, de la Școala Gimnazială nr. 8, clasa a V-a de la Școala Gimnaială nr. 8 și o clasă de liceu Waldorf,  din București.

Săptămâna Verde continuă într-un ritm amețitor. Ne bucură înteresul tuturor școlilor și ne cerem scuze celor pe care i-am refuzat sau reprogramat.

Vrem să punctăm în ce constă o astfel de activitate la Compania Apa Brașov, ca toată lumea să înțeleagă că este nevoie de rezervare din timp.

Nu ne mulțumim cu puțin și de aceea, suntem riguroși cu documentele pe care le cerem, cu programările și cu organizarea, cu documentarea și susținerea prezentărilor.

Astfel, pentru clasele 0 – IV, doar la Uzina de Apă Târlung, acțiunea presupune următoarele:

  • Rezervarea acțiunii pe adresa de e-mail clienti@apabrasov.ro
  • Trimiterea documentelor necesare, care se găsesc aici: https://www.apabrasov.ro/actiuni-aparte/programul-scoala-altfel/
  • Primirea copiilor și echiparea lor cu căști și veste de protecție
  • Vizita Uzinei de Apă , cu explicații
  • Vizita Laboratorului de Biologie
  • Prezentarea propriu-zisă, interactivă cu premii
  • Organizarea unui concurs de desene, cu premii

Pentru clasele V-XII, la Uzina de Apă Târlung și la Stația de Epurare Brașov, acțiunea presupune următoarele:

Acordăm atenție detaliilor, vizitele și activitățile sunt complexe, presupun resurse și oameni buni, atenți și responsabili.

Toți care au venit la noi stau garanție că lucrurile se prezintă exact așa.

Doar împreună păstrăm apele curate!