Termeni si conditii

Termeni si conditii

Proprietatea intelectuala

Compania Apa Brasov S.A. isi pastreaza toate drepturile asupra informatiilor furnizate prin acest web-site: text, grafica, imagini, servicii cu exceptia drepturilor intelectuale apartinand tertelor parti si recunoscute ca atare conform legislatei romane si/sau internationale.

Este interzisa orice folosire comerciala sau in alt scop a unor parti distincte din acest site.

Continutul acestui site nu poate fi reprodus, republicat, copiat, tradus sau modificat in orice fel, partial sau total, fara acordul expres prealabil al Companiei Apa Brasov.

Folosirea site-ului

Site-ul www.apabrasov.ro poate fi folosit de catre clientii si/sau colaboratorii Compania Apa Brasov S.A. precum si de catre orice alte persoane care doresc sa beneficieze de serviciile oferite de Compania noastra.

Nu este permis transferul, adaugarea, modificarea sau stergerea informatiilor sau a altor materiale continute in acest site.

Nu este permisa restrictionarea accesului catre acest site si/sau legarea acestuia de alte site-uri, fara acordul expres al Companiei Apa Brasov.

Informatii, produse si servicii ale tertilor

Compania Apa Brasov S.A. isi declina orice raspundere pentru continutul si serviciile oferite prin site-urile accesate prin intermediul link-urilor din site-ul www.apabrasov.ro si/sau pentru prejudiciul creat prin folosirea acestora.

In cazul nerespectarii acestor termeni si conditii de catre utilizatorii site-ului www.apabrasov.ro, Compania Apa Brasov S.A. poate lua orice masura legala pe care o considera necesara pentru recuperarea prejudiciilor, iar pentru protectia sa poate bloca accesul acestor utilizatori la site.

Limitarea raspunderii

Compania Apa Brasov S.A. nu raspunde pentru nici un prejudiciu direct sau indirect, rezultat din informatiile sau din folosirea in orice fel a informatilor sau serviciilor continute in acest site.

Compania Apa Brasov S.A. nu isi asuma raspunderea pentru daunele provocate din eventualele deficiente sau indisponibilitati in functionarea site-ului.

Drept aplicabil. Litigii.

Prin folosirea site-ului, utilizatorul accepta faptul ca legile romane vor guverna atat „Conditiile si Termenii” de utilizare de mai sus cat si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si Compania Apa Brasov S.A.

In cazul unor eventuale conflicte intre Compania Apa Brasov S.A. si utilizatorii site-ului sau, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila.