La sediul Companiei Apa Brașov a avut loc astăzi, 11.01.2019, prima întâlnire din acest an cu jurnaliștii. Temele abordate au fost: tarifele mai mici pentru serviciul de canalizare-epurare, investițiile planificate pentru acest an (fonduri proprii și fonduri europene), dar și campania „Alege să fii informat!”.

Astfel, punem la dispoziția clienților noștri un serviciu GRATUIT, de informare prin SMS. Mesajele transmise constau în atenţionări asupra întreruperii furnizării apei potabile, a duratei acestei întreruperi, respectiv alte informații de interes pentru clienți. Toți cei care au contract cu noi, pot primi astfel de informări dacă sunt dispuși să ne ofere numărul lor de telefon.

In viitorul apropiat, vom dezvolta această aplicație și pentru cei care nu au contract încheiat cu noi, dar beneficiază de toate serviciile noastre. Mai exact, persoanele vizate sunt consumatorii care locuiesc la bloc, care în prezent sunt informați doar de către președinții/administratorii asociațiilor din care fac parte.