Accesul pe strada Nicopole (direcția Mihai Viteazul) va fi blocat.

În cadrul proiectului derulat de către Compania Apa Brașov, de modernizare a reţelelor publice de apă potabilă, luni, 01.04.2019, se vor executa lucrări la intersecția dintre străzile Nicopole și Avram Iancu. Pentru efectuarea acestora, circulația va fi restricționată începând cu ora 7.00, până la ora 17.00. Mai exact, în acest interval orar, la semafor, indiferent de direcția din care vor veni, șoferii nu vor putea vira pe strada Nicopole (direcția Mihai Viteazul). Zona va fi semnalizată corespunzător.

Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, care a început în luna august a anului trecut și care se va derula până în februarie 2020.

Valoarea întregului contract derulat, finanțat din fonduri europene, este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulţumim pentru înțelegere atât participanților la trafic, cât și locuitorilor din zonele adiacente.

Comunicat – 29 martie 2019 – Circulatie restrictionata Avram Iancu-Nicopole