Lucrările de modernizare a rețelelor de apă și canalizare, din localitatea Moieciu, vor reîncepe de vineri, 15 mai 2020. În cursul zilei de astăzi, 14 mai, se realizează pregătirile necesare: montarea balizelor și a semnalizărilor, frezarea asfaltului și realizarea fortului pentru săpătură. Reabilitarea și extinderea conductelor de apă și canalizare se vor executa pe DN73, împreună cu branșamentele și racordurile aferente.

Lucrările se vor realiza pe partea stângă pe sensul de mers spre Câmpulung, pe porțiunea cuprinsă între km 104 + 962 până la km 103 + 916.

Pe acest tronson, traficul auto va fi restricționat și semaforizat, iar data estimată de finalizare este 15 iunie 2020.

Întreaga zonă este semnalizată corespunzător.

Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă și de canalizare din Moieciu (CL10F) , care a început în luna mai a anului trecut. Valoarea întregului contract derulat, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare, este de aproximativ 6,75 milioane de lei, fără TVA.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulţumim pentru înțelegere atât participanților la trafic, cât și locuitorilor din zonele adiacente.