Ne alăturăm Programului inițiat de Primăria Municipiului Brașov, privind curățenia de primăvară în oraș. Menționăm că aceste operațiuni sunt făcute de către colegii noștri de la Secția Canal pe tot parcursul anului, după un grafic săptămânal, împărțit pe zone de activitate.

Programul a început în data de 6 martie 2023 și va continua în perioada următoare, pe tot parcursul anului. Lucrările au început cu zona centrala a orașului, unde au fost curățate gurile de scurgere din Piața Sfatului, Piața Unirii, precum si o parte din străzile din cartierul Schei, respectiv Ilie Birt, Vasile Saftu, Pe Tocile, Prundului, Mureșenilor si Republicii.

În cartierul Astra, au fost curățate, în această săptămână, gurile de scurgere de pe str. Carpaților, Poienelor, Uranus si o parte din Calea București, dar programul a fost temporar întrerupt, din cauza unor avarii la rețelele publice de apă și de canalizare, ce trebuie rezolvate cu celeritate.

Facem un apel către toti cetățenii Municipiului Brașov să nu mai confunde rețeaua de canalizare cu un coș imens de gunoi, în care se aruncă murături, gunoaie menajere și alte tipuri de deșeuri, deoarece numai împreună putem păstra orașul curat și sistemul de canalizare funcțional!