Serviciul de contractare este disponibil on line. Pe www.apabrasov.ro, persoanele fizice, asociațiile de proprietari sau agenții economici au la dispoziție o metodă simplă și eficientă pentru a trimite, de acasă, toate documentele necesare încheierii unui contract de apă și canal.

În secțiunea dedicată – Contractare on line – de pe site-ul nostru, solicitarea serviciului de apă și canal se derulează în cațiva pași simpli: selectezi categoria de client din care faci parte, alegi tipul de contract și indici calitatea de proprietar/chiriaș în care te afli. Completezi cererea on line și ne-o trimiți împreună cu documentele specificate în cadrul formularului de cerere.

Noi pregătim contractul și te anunțăm când este gata. Vei primi o copie a acestuia pe e-mail.

Contractul, în original, poate fi ridicat de la sediul Companiei la finalul stării de urgență.

În toată această perioadă am îmbunătățit și diversificat cea mai mare parte a serviciilor noastre, în relația companie – client și le-am mutat în mediul on line. De la transmiterea indexului de apă, plata facturii, consultarea istoricului de client, la contractare, sesizare sau solicitare de avize online, clientul nostru poate obține răspuns la orice tip de problemă prin intermediul site-ului www.apabrasov.ro.

Mulțumim tuturor clienților noștri pentru răbdare și îi asigurăm de continuitatea serviciilor, prin toate metodele permise în aceste zile!