CONCURS ÎNCHEIAT! CARE ERAU RĂSPUNSURILE CORECTE
 
Ieri, 2 decembrie, am primit ultimele e-mail-uri ale participanților la concursul nostru, organizat cu ocazia împlinirii unui an de campanie SOS Canalizarea!. La prima ediție, ne-au scris peste 130 de persoane, fapt care ne bucură și ne încurajează să facem mai multe pe viitor.
Chestionarul nostru a avut 5 întrebări tematice. La numărul 2, la care trebuiau numite propusele popularizate în campanie, răspunsurile corecte sunt: discurile demachiante, șervețelele umede, bețișoarele de urechi și absorbantele. La numărul 3, la care trebuiau descrise lucrurile care se întâmplă când sunt aruncate la toaletă șervețelele umede, răspunsurile corecte sunt: se blochează sau se distrug pompele de ape uzate, se poluează mediul înconjurător, se înfundă canalizarea blocului și se înfundă/se distrug sitele de la stațiile de epurare.
Dacă ați răspuns corect până aici, aveți șanse la un premiu. Noi vom lua în considerare un răspuns bun, adecvat și original la întrebare întrebarea nr. 5. Ideile voastre de promovare ne vor ajuta să continuăm campania!
Luni, 6 decembrie 2021, vom publica lista celor 20 de câtigători pe site-ul nostru, www.apabrasov.ro.
Mult succes!