Circulaţia este restricționată pe străzile Avram Iancu și Al.I. Cuza. Accesul pe strada Al.I.Cuza (direcția Sitei) va fi blocat temporar.

În cadrul proiectului derulat de către Compania Apa Brașov pentru modernizarea reţelelor publice de apă potabilă, luni, 22.04.2019, și marți, 23.04.2019, se vor executa lucrări pe străzile Avram Iancu și Al.I. Cuza.

Pentru efectuarea acestora, pe strada Avram Iancu circulația va fi restricționată pe un sens de circulaţie pe o lungime de aproximativ 100 de metri, zona cuprinsă între străzile Bisericii Române şi Al.I.Cuza. În acelaşi timp, accesul pe strada Al.I.Cuza (direcţia Sitei) va fi blocat pe ambele sensuri de circulaţie. Zona va fi semnalizată corespunzător.

Precizări suplimentare:

Circulația pe strada Al.I. Cuza, este restricționată pe ambele sensuri doar pe breteaua care face legătura cu strada Sitei, respectiv între numerele 50 și 54 de pe strada Al.I. Cuza. Astfel, cei care vin pe strada Sitei și vor să ajungă în Al.I. Cuza o pot face doar pe strada Dr. Victor Babeș. De asemenea, accesul pe strada Sitei dinspre Al.I. Cuza se poate face doar pe străzile Bisericii Române, Dr. Alexandru Davila și Dr. Victor Babeș.

Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, care a început în luna august a anului trecut și care se va derula până în februarie 2020.

Valoarea întregului contract derulat, finanțat din fonduri europene, este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulţumim pentru înțelegere atât participanților la trafic, cât și locuitorilor din zonele adiacente.

Comunicat – 22 aprilie 2019 – Circulatie restrictionata pe strazile Avram Iancu si Al. I. Cuza