Am încheiat acțiunile noastre APArte, după o Săptămână dominată de verde și de portocaliu. Bilanțul perioadei 22 – 26 aprilie 2024 înseamnă pentru noi o multitudine de puncte atinse! Grămezi de premii acordate, sute de întrebări puse și la fel de multe răspunsuri primite, zeci de echipări cu căști și veste, zeci de vizite la Laboratorul de biologie, în Uzina de Apă Târlung sau la Stația de Epurare!

Și astăzi, 26 aprilie 2024, am avut un program încărcat. La uzină, ne-au vizitat copiii clasei I, de la Școala Gimnazială nr. 30, iar la Stația de Epurare Brașov, i-am primit pe elevii de la: Școala Gimnazială nr. 9, clasa a VII-a, Liceul George Moroianu, clasa a VI-a și Școala Gimnazială nr. 6, clasa a VII-a.

970 de copii, 33 de prezentări, peste 50 de vizite în laboratoare, cifrele noastre devin impresionante! Și credem că am devenit, după ani de experiență, un loc minunat pentru copii, un loc cu recomandări foarte bune!

“ Apa este o emoție care curge ” Alberto Casiraghi

Emoțiile noastre curg mereu, cu fiecare generație de copii care ne calcă pragul. Și astfel, ne îmbunătățim performanțele, ne cernem greșelile, ne ascuțim simțurile și ne șlefuim informațiile!