Bulevardul George Moroianu este închis traficului rutier, pentru lucrări de extindere a rețelelor de canalizare, care includ montarea unei conducte pe o lungime de 700 de metri și realizarea unui număr de 66 de noi racorduri. Autovehiculele, inclusiv mijloacele de transport în comun, nu pot circula pe tronsonul cuprins între intersecţiile cu străzile George Coşbuc și Zizinului.

 Sunt montate panouri de avertizare a conducătorilor auto, iar zonele de lucru sunt închise cu garduri de protecție.

Rutele alternative sunt:

  • străzile Ady Endre sau George Coşbuc, pentru cei care vin dinspre Braşov, pe Bdul Braşovului – Piaţa Libertăţii
  • ocolitoarea Săcele, pentru cei care vin dinspre Tărlungeni sau Cheia, pe strada Barajului
  • bulevardul George Moroianu – strada Unirii sau strada Zizinului, pentru cei care vin dinspre Cheia, pe strada Barajului

Vor fi montate panouri de avertizare a conducătorilor auto, iar zonele de lucru vor fi închise cu garduri de protecție.

Această lucrare face parte din Contractul de Lucrări nr.9F, cu titlul “Reabilitarea și extinderea rețelelor de distribuție și de canalizare în Brașov și Săcele”. Acesta a început în luna august a anului trecut și se va derula până în februarie 2020.

Valoarea întregului contract derulat, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare,este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și le mulţumim pentru înțelegere conducătorilor auto şi locuitorilor din zonele afectate de lucrări.