Indiferent de anotimp sau de stare, consumul de apă aduce numai beneficii pe termen lung. Noi vă recomandăm să beți apă de la robinet pentru că este sigură și sănătoasă!

Iată ce conține apa de la robinet, furnizată de Compania Apa Brașov:

  • CALCIU – este cel mai prezent mineral în corpul uman, peste 99% fiind stocat în oase și  este important pentru funcţionarea muşchilor, coagularea sângelui şi ritmul cardiac. Fiecare litru de apă furnizat de Compania Apa Braşov conţine cel puțin 56 mg de calciu.
  • MAGNEZIU- este un alt mineral important și aproximativ 60% din Mg prezent în corpul uman îl găsim în oase, 26% în muşchi, iar restul este conţinut în ţesuturile moi şi fluidele corporale. Magneziul este implicat în multe activităţi cum ar fi: producţia de energie în celule, formarea proteinelor și reproducerea celulelor. Fiecare litru de apă furnizat de Compania Apa Braşov conţine cel puțin 34 mg de magneziu.
  • POTASIUL, SODIUL ŞI CLORUL sunt electroliţi, adică săruri minerale care conduc electricitatea atunci când sunt dizolvate în apă. Electroliţii influenţează echilibrul apei în organism, funcţionarea rinichilor şi a glandei suprarenale, funcţionarea inimii, a muşchilor şi a celulelor nervoase.
  • FIERUL intră în componenţa globulelor roşii şi intervine în transportul oxigenului de la plămâni către ţesuturi şi în transportul dioxidului de carbon de la ţesuturi către plămâni.

Pe scurt, apa de la robinet este sigură, ieftină, sănătoasă și disponibilă non-stop!