CAMPANIA NOASTRĂ A ÎMPLINIT 1 AN

Încă din etapa de pregătire a ei, am știut că oamenii au nevoie să primească informații clare, să le fie accesibile și uneori, chiar explicate. De la pliante de informare primite odată cu factura, la spoturi video pe Facebook, de la mașini colantate la bannere pe sediul nostru, am realizat multe în acest an care a trecut. Speranța noastră rămâne că tot mai mulți oameni vor alege să își schimbe comportamentul și să nu mai arunce în toalete sau canalizări șervețele umede, măști, bețișoare de urechi sau discuri demachiante. Gândul nostru a fost ca împreună să putem păstra apele curate și să protejăm mediul înconjurător.

LANSARE CONCURS

1 an de SOS Canalizarea! înseamnă și lansarea unui concurs. După cel din martie 2021, dedicat copiilor de clasele 0-VIII, acum a venit rândul părinților sau adulților să participe și să câștige.

Perioada de desfășurare a concursului va fi 19 noiembrie 2021 – 2 decembrie 2021. Tot ce aveți de făcut este să completați un chestionar cu 5 întrebări simple.

Vor fi acordate 20 de premii, care vor fi anunțate telefonic și pe pagina noastră de Facebook în data de 6 decembrie 2021.

Fiecare premiu va conține următoarele produse personalizate: umbrelă, tricou, ceas de perete, pătură de picnic, șapcă, borcan cu pai, USB-hub, cană, lanternă cu încărcare prin USB.

Premiile vor putea fi ridicate în intervalul 7 – 17 decembrie 2021, de luni până joi, între orele 08.00 – 15.00 și vineri, între orele 08.00 – 13.00, de la sediul situat pe strada Crișana nr. 1-3.  

Criterii de participare:

Participanții trebuie să aibă peste 18 ani și să fie din județul Brașov.

Notă: la concurs nu pot participa angajați ai Companiei Apa

Criterii de selecție a câștigătorilor:

Participantul trebuie să răspundă la toate cele 5 întrebări, să răspundă corect la întrebările 2 și 3 din chestionar și să răspundă relevant la întrebarea nr. 5 din chestionar.

Data limită de răspuns:

2 decembrie 2021.

Concursul aniversar, dedicat împlinirii unui an de campanie SOS Canalizarea! s-a încheiat.

Mulțumim tuturor participanților pentru răspunsurile oferite! 

PREMII