Gateway Authorization - Card entry form parseShoppingCartXMLPrint($oSession->callbackdomain); $errorMessage = null; if(isset($_GET["error"])) { $errorMessage = ' '; } if($errorMessage != null) { echo ''; } ?>
Portal de autorizare - Date despre card
Numarul cardului dumneavoastra:  
Data de expirare a cardului:
Codul CVV2/CVC2 al cardului:
Ultimele 3 cifre tiparite pe spatele cardului sub banda magnetica. Daca nu exista, lasati necompletat.
Tipul cardului:
Suma de plata:
Comanda numarul:
Descrierea comenzii*:
Numele comerciantului: ()
Locatia comerciantului:
Pentru a depune banii in cont este nevoie sa folosesti un card de debit de la Banca Transilvania sau de la alta banca. Nu uita: indiferent de cardul folosit, nu se precepe comision.
Prin efectuarea platii acceptati postarea tranzactiei in rate fara dobanda conform Regulamentului Bancii.
Error when connecting to MasterCard Wallet
Sunteti de acord cu retragerea sumei mentionate din contul atasat cardului dumneavoastra.
&desc=&form_id=&valoare=&acceptable_cards=master,maestro,visa&version=v6&suppress_shipping_address=false&accept_reward_program=false"> Checkout
Sunteti de acord cu retragerea sumei mentionate din contul atasat cardului dumneavoastra.
* Mai multe informatii despre comanda dvs puteti afla contactand comerciantul la Mai multe informatii despre comanda dvs puteti afla contactand comerciantul la tel: sau email .
Observatii:
- In cazul in care cardul dumneavoastra si banca emitenta sunt inrolate in sistemul 3D Secure, in ecranul urmator veti fi invitat sa introduceti datele de autentificare 3D Secure.
- In cazul in care cardul dumneavoastra nu este inrolat, dar banca emitenta este inrolata in sistemul 3D Secure, puteti efectua tranzactia dar va sugeram ca ulterior sa va contactati banca pentru a fi inrolat.
- Daca banca emitenta a cardului dumneavoastra nu este inrolata in sistemul 3D Secure, singurele carduri acceptate sunt cele care au codul CVV2/CVC2 valid (VISA sau MasterCard).

3D-Secure payment services provided by RomCard.
'; } ?>