Actiuni APArte

Actiuni APArte

1 iunie la Centrul de Reabilitare Școlară Brădet

Ziua de 1 iunie este un bun prilej pentru acțiuni care pot mângâia sufletele celor defavorizați. Povestea copiilor de la Centrul Brădet este binecunoscută de cei mai mulți dintre noi. De aceea, am încercat și în acest an să ne manifestăm atașamentul și să ne probăm generozitatea prin acte de donație pentru cei care au de suferit.

Serviciul Relații Clienți a organizat în rândul angajaților Companiei Apa Brașov S.A. o campanie de strângere de bunuri pentru toți copiii din Centrul Brădet, bunuri constând în cărți, haine, încălțăminte, jucării și rechizite.

Acest exercițiu de omenie și bunătate din partea colegilor noștri a fost primit cu bucurie de către copiii aflați în îngrijire la Brădet și a fost pe deplin răsplătit de zâmbetele acestora.

Actiuni APArte - 1 iunie 2017 - Casa de copii Bradet_01 Actiuni APArte - 1 iunie 2017 - Casa de copii Bradet_03
Actiuni APArte - 1 iunie 2017 - Casa de copii Bradet_02

Pentru cei care doresc să-i ajute pe acești copii furnizăm următoarele date de contact:

Centrul de Reabilitare Școlară Brădet

Str. Barajului nr.84, Săcele Brașov

Persoana de contact: șef Complex, Adrian Diac
Adresa de email: diac_adrian@yahoo.com
Telefon: 0723 832 987

 

Săptămâna Altfel

În perioada martie – mai 2017, în cadrul programului „Săptămâna Altfel”, Compania Apa Braşov a organizat acţiuni educaţionale şi promoţionale împreună cu şcolile din oraşul Braşov. 

Peste 300 de copii au participat la acţiunile noastre. Unii au vizitat Uzina de Apă Târlung sau Staţia de Epurare Feldioara, alţii ne-au primit cu drag în clasele lor. Toţi au avut parte de prezentări care au avut ca teme apa în general, apa potabilă, apa uzată şi au desenat frumos pentru ca noi să le putem oferi premii.

Actiuni APArte - Scoala Generala Nr. 1  Actiuni APArte - Castigatori Scoala Generala Nr. 1  Actiuni APArte - Scoala Generala Nr. 11
Actiuni APArte - Castigatori Scoala Generala Nr. 11 Actiuni APArte - Scoala Generala Nr. 25 Actiuni APArte - Castigatori Scoala Generala Nr. 25
Actiuni APArte - Castigatori Scoala Generala Nr. 30 Actiuni APArte - Scoala Gimnaziala Gheorghe Lazar Actiuni APArte - Castigatori Scoala Gimnaziala Gheorghe Lazar

 

 

 

                                                                                                                                                             

Alte actiuni APArte:    Scoala altfel 2016