Extindere, bransare/racordare, separare

Extindere, bransare, separare

Lucrarile de extindere, bransare/racordare, separare in retelele administrate de Compania Apa Brasov sunt executate de catre societati comerciale/persoane fizice autorizate agreate de catre Companie.

Procedura de lucru pentru societatile comerciale agreate de Compania Apa Brasov pentru a executa lucrari de extindere retele apa/canal, lucrari de bransament apa/racorduri canal si lucrari de separare in retelele administrate de Compania Apa Brasov SA ... descarca.

Lista societatilor comerciale agreate de Compania Apa Brasov pentru executia lucrarilor de extindere retele apa/canal, lucrari de bransament apa/racorduri canal si lucrari de separare in retele administrate de Compania Apa Brasov ... descarca

Regulamentul Companiei Apa Brasov SA pentru agreerea societatilor comerciale care executa lucrari de extindere retele apa/canal, lucrari de bransament apa/racorduri canal si lucrari de separare in retelele administrate de Compania Apa Brasov ... descarca.

Cerere societate comerciala/persoana fizica autorizata de agreere de catre Compania Apa Brasov SA in vederea executiei de lucrari de extindere retele apa/canal, lucrari de bransament apa/racorduri canal si lucrari de separare in retelele administrate de Compania Apa Brasov ... descarca.