Informare publica

Informare publica

Compania Apa Braşov a lansat licitația pentru realizarea lucrărilor de extindere a reţelei de apă și a sistemului de canalizare pentru aeroportul de la Ghimbav, dar şi în zona parcurilor industriale din zona DJ 103C.

Reţeaua de distribuţie a apei potabile va avea o lungime de 2,36 km. Pentru noul aeroport, vor mai fi amenajate un cămin de branşament, 9 hidranţi și 3 cămine de vane.

În ceea ce privește sistemul de canalizare, în zonă vor fi montate o conductă de fontă cu diametrul de 400 mm, cu o lungime de 3,7 km, dar şi una din PVC, cu un diametru de 250 mm şi o lungime de 11 m, pe strada Alexandru Şerbănescu.

De asemenea, în viitoarea zonă de utilităţi a aeroportului se va realiza o staţie de pompare şi 77 de cămine de vizitare. În plus, va fi realizată şi o conductă de refulare cu o lungime de 3,3 km, pe traseul DJ 103C, DJ 101A, strada Nouă şi strada Gării din Ghimbav.

Apele uzate manajere vor fi direcționate spre colectorul de canalizare Stupini-Feldioara, aflat în curs de execuție.

Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 15.759.634 lei, fără TVA.

Firmele interesate pot depune ofertele de  licitație până la data de 14 noiembrie. Ofertanții trebuie să aibă o experiență în domeniu de minimum cinci ani și trebuie să prezinte o listă a lucrărilor realizate însoțite de certificate de bună execuție.

Termenul de finalizare a lucrărilor este de 16 luni de la data intrării în vigoare a contractului.